Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Οι προεκλογικές εξαγγελίες του Σαμαρά

Πριν λίγο πέτυχα τις προεκλογικές εξαγγελίες των τελευταίων εκλογών της ΝΔ.
Όταν δεν μπορείς να τηρήσεις το προεκλογικό πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει, 2 τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή είσαι ανίκανος να σχεδιάσεις σωστά το πρόγραμμα ή δεν μπόρεσες να το εφαρμόσεις γιατί δεν δούλεψες αρκετά και γιατί προτίμησες απλά να τα φάς.
Βέβαια στη χώρα που παραδίδεται σόου παροχολογίας και λαϊκισμού κάθε παραμονή εκλογών πρέπει να κατέβεις με κάποια ατζέντα που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Πως γίνεται να αντιμετωπήσεις αλλιώς το θηρίο του λαϊκισμού τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να αναγκαστείς να στεναχωρήσεις τους ψηφοφόρους σου;

ΥΓ: Δεν θέλω να να δώσω συγχωροχάρτι στη ΝΔ. Ξέρω πολύ καλά πως κόμματα του παλιού σάπιου πολιτειακού κατεστημένου δεν μπορούν να φέρουν καμία λύση γιατί απλά θα αναγκαστούν να χτυπήσουν τα μεγάλα συμφέροντα που τους στηρίζουν και χρηματοδοτούν τόσα χρόνια. Απλά θέλω να δείξω πως δεν υπάρχει κανένα πολιτικό ήθος και καμία συνέπεια σε αυτή τη χώρα και κανένας σεβασμός στον ψηφοφόρο και τον πολίτη και πως δεν διαφαίνεται στο κοντινό μέλλον να αλλάζει αυτή η κατάσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου