Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η αποκορύφωση του τίποτα


Η μάνα του "παιδιού-θαύματος" Justin Bieber καλεσμένη στην εκπομπή Τoday show, έκανε μεγάλες αποκαλύψεις επίσης παρουσίασε και το βιβλίο-αυτοβιογραφία της. Δήλωσε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης οταν ηταν 4 χρονών από τον babysitter της και μετά απο τον κολλητό του παππού της.Παραδέχτηκε την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και αποκάλυψε και την ηλικία ξεπαρθενιάσματός της(τα 15).

 «Στα 14 μου είχα πρόβλημα με τις καταχρήσεις. Έναν χρόνο αργότερα έκανα σεξ για πρώτη φορά. Στα 17 μου έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Έπεσα πάνω σε ένα φορτηγάκι φορτηγό που έτρεχε με ταχύτητα στο δρόμο». «Εκείνη τη στιγμή ήταν το ξέσπασμα χρόνων κακοποίησης και πόνου. Ήμουν τόσο χωμένη στα ναρκωτικά και το αλκοόλ που δεν μπορούσα να καταλάβω ότι βυθιζόμουν όλο και περισσότερο στην κατάθλιψη».
Τότε ήταν που ανακάλυψε ότι έμεινε έγκυος στον Justin Bieber.

Είναι πλέον πάγια οικονομική τακτική στις ΗΠΑ κάποιων ατόμων που έχουν αποκτήσει αναγνωρισιμότητα να γράφουν και ένα βιβλίο, έτσι για να κάνουν την μπάζα τους. Βέβαια, η αναγνωρισιμότητα της συγκεκριμένης "κυρίας" οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην αναγνωρισιμότητα του γιού της , ο οποίος βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην "πέραση" του στον κοριτσίστικο πληθυσμό έως και των 14, και σε κάποια ομοφυλόφιλα αγοράκια(κλασικό target group πλεον της μουσικής βιομηχανίας). Μιλάμε δηλαδή για ένα άτομο το οποίο δεν επαγγέλλεται τίποτα, δεν παράγει τίποτα, είναι πολύ χαμηλής διανόησης και όμως βγάζει λεφτά από την αναγνωρισιμότητά της. Και την ίδια στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες συγγραφείς που αγωνιούν να εκδώσουν κάτι από το πόνημά τους και δεν μπορούν να τα καταφέρουν τελικά αν δεν πληρώσουν πρώτα, κάνει πωλήσεις το δικό της βιβλίο.

Δεν είναι βέβαια και η πρώτη φορά που άτομο που έτυχε να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα να ζεί, και να πλουτίζει μονάχα, από αυτήν. Η Kim Kardashian είναι μάλλον η πλέον αναγνωρίσιμη πατσαβούρα-τηλεπερσόνα των ΗΠΑ, που ουσιαστικά έγινε διάσημη από το sex-tape(aka τσόντα) που έκανε με τον Kanye West(έναν ραππερ της showbiz) και μετέπειτα με το οικογενειακό reality "the kardashians"

Απ'ότι φαίνεται κάποια άτομα δεν έχουν αξιοπρέπεια, και δεν εννοώ μόνο αυτούς που εκτίθενται αλλά και για αυτούς που τους εκθέτουν.

Και τώρα που σκέφτομαι...: Κάνετε μία αναγωγή στις υποψηφιότητες των ελληνικών κομμάτων των ευρωεκλογών του Μαϊου....

Ο περιβόητος γόης των κύκλων των δεκατετράχρονων κορασίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου