Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Φθηνός "αριστερίστικος" "επαναστατισμός"

από το πρώτο θέμα:
"Νέο μέτωπο σύγκρουσης με την κυβέρνηση «ανοίγει» ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, το μέτωπο αναμένεται να «ανοίξει» στους δήμους με τη νέα περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, να προστίθεται και αυτή στους 19 δημάρχους που αρνούνται να αποστείλουν στοιχεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον έλεγχο νομιμότητας υπαλλήλων."

Πάντα αναρωτιόμουν αν όντως αυτά που μας τάζουν τοσο καιρό  τα πιστεύουν κιόλας και θέλουν και να τα εφαρμόσουν.

Δυστυχώς η κ Δούρου φρόντισε να το ξεκαθαρίσει αυτό.
Δεν είναι απλοί λαϊκιστές. Είναι ένα ακραίο μικροαστικό κόμμα, με μόνη ιδεολογία την ιδιωποίηση του αστικού κράτους από τους διάφορους "αγωνιστές" και τις επιτροπές τους(που δεν θα δέχονται βεβαίως καμία αξιολόγηση) και την κατασπατάλισή του. Δεν ενδιαφέρονται ούτε για ανάπτυξη, ούτε για τις συντάξεις, ούτε για τους φτωχούς , ούτε για την "πατρίδα", ούτε για τίποτα.

Θα μου πείτε, τώρα, πως γίνομαι ακραίος...Αν παρατηρήσετε  όμως στενά τις δηλώσεις τους νομίζω πως στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξετε και εσείς.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μία καταφανή παραβίαση και περιφρόνηση του νόμου. Το κράτος δεν έβαλε σε αυτό το σημείο καν αξιολόγηση. Απλά ζήτησε να ελέγξει την νομιμότητα των υπαλλήλων. Όπως άρχισε να κάνει και στα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια, και έχει βρεί έως τώρα πάρα πολλούς ανθρώπους που κατέχουν καίριες θέσεις με πλαστά πτυχία. Αυτό ζήτησαν να κάνουν και στις περιφέρειες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια δεν πιστεύει σε αυτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως θα καλλιεργήσει άλλες νοοτροπίες και άλλες σχέσεις εργασίας και άλλους συσχετισμούς μεταξύ των ανθρώπων. Παρέλειψε ωστόσο να μας πεί, πως ακριβώς (ή και περίπου) θα το κάνει αυτό.

Άξια, λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί τον τίτλο του εξώγαμου του Α Παπανδρέου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου