Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ακόμα μία φωνή φιμώθηκε από τους "αναρχικούς" του Indymedia.

Οι πλουραλιστές, ανοιχτόμυαλοι και "προοδευτικοί" αναρχικοί του indymedia δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φιμώσουν ανεξάρτητες φωνές, όταν αυτές διαφωνούν, απλά μαζί τους.

Συγκεκριμένα έγραψα ένα μη υβριστικό σχόλιο σε αυτή την ανάρτησή https://athens.indymedia.org/post/1528351/ και ποτέ δεν το είδα δημοσιευμένο. Αυτοί οι προοδευτικοί-αναρχικοί περνάνε τα σχόλια από λογοκρισία, σε αντίθεση με εμένα τον συντηρητικό και συστημικό και κλειστόμυαλο. Προφανώς κάποιοι προσπαθούν να δώσουν συγκεκριμένη ιδεολογία και κοινή γραμμή πλεύσης στον υποτιθέμενα "πλουραλιστικό" αναρχικό χώρο Το σχόλιο μου ήταν απάντηση σε ένα άλλο σχόλιο και ήταν περίπου αυτό(δεν μπορώ, βέβαια να το θυμηθώ ακριβώς τώρα):

"Όσοι εναντιωνόμαστε στις αρρωστημένες φαντασιώσεις σας δεν σημαίνει πως είμαστε μωρές παρθένες, ούτε αφεντικά, ούτε ασφαλίτες. "H ένοπλη πάλη είναι μία χειραφέτηση που τρομάζει".
Η ένοπλη πάλη δεν είναι χειραφέτηση, είναι βία και επιβολή εξουσίας. Δεν ήταν ποτέ δικαίωμα κανενός να κλέβει, να σκοτώνει και να το τρομοκρατεί κόσμο. Προσωπικά πιστεύω πως οι ίδιοι οι τρομοκράτες δεν έχουν καν κάποιο είδος ιδεολογίας ή κάποιο όραμα. Η τρομοκρατία είναι μάλλον η πιο εγωιστική πράξη της εποχής μας. Επειδή οι ίδιοι ποτέ τους δεν μπόρεσαν να ενταχθούν στην (άδικη ομολογουμένως) κοινωνία, τώρα προσπαθούν να την χτυπήσουν, να την κλέψουν και αν μπορέσουν τελικά να την καταστρέψουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου