Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μήπως έχουμε γίνει υπερβολικά ανεκτικοί με το ισλάμ;


Ένας Αμερικάνος δημοσιογράφος αποκεφαλίστηκε προχθες από τζιχαντιστές της ISIS στο Ιρακ. Παράλληλα, συνεχίζεται η γενοκτονία των Γεζίντι και άλλων χριστιανικών πληθυσμών  και ο εκτοπισμός τους από την περιοχή.

Η δολοφονία αυτή ήταν ως προς την μορφή της και την σύλληψή της, άκρως φασιστική. Ήταν απόδοση συλλογικής ευθύνης με θύμα έναν άμαχο δημοσιογράφο στα πλαίσια ενός θρησκευτικού πολέμου. Ήταν κάτι τελείως φρικτό και απάνθρωπο. Για να καταλάβετε, το αντίστοιχο θα ήταν οι ΗΠΑ, να σκοτώσουν κάποιους μουσουλμάνους που ζουν μόνιμα εκεί και να απειλεί πως θα σκοτώσει και άλλους αν δεν ελευθερώσουν τον άλλον Αμερικάνο κρατούμενο τους.

"Θα σας πνίξουμε όλους στο αίμα" απειλεί η ISIS τις ΗΠΑ. Τι άλλο θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα την σχιζοφρένεια τους και τον φανατισμό τους; Απειλούν την μεγαλύτερη υπερδύναμη και δολοφονούν άμαχους Αμερικανούς πολίτες, ενώ ταυτόχρονα είναι ήδη απομονωμένοι από τους περισσότερους μουσουλμάνους και όλα τα ισλαμικά κράτη.

Οποιαδήποτε επέμβαση των ΗΠΑ στην περιοχή θα είναι πλέον ηθικά καλυμμένη και πρέπει κιόλας να υπάρξει. Όπως είναι πλέον αναγκαία και η δημιουργία κουρδικού κοσμικού κράτους.

Το θράσος αυτών των ανθρώπων είναι απύθμενο!Πολλοί από αυτούς λέγεται πως έχουν πάρει ιθαγένεια από ευρωπαϊκά κράτη(όπως και ο εκτελεστής) και πήγαν στη Συρία να πολεμήσουν. Παρόλο δηλαδή του ότι η Ευρώπη προστατεύει και ταΐζει αυτούς και τις οικογένειές τους(γιατί στην πραγματικότητα ελάχιστοι από αυτούς δουλεύουν), αυτοί καταλήγουν να κάνουν τέτοια εγκλήματα εις βάρος συνανθρώπων τους και να κηρύττουν θρησκευτικό πόλεμο στην δύση. Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη ζουν απλά μονάχα από την πρόνοια που τους προσφέρεται. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Δανία οι μουσουλμάνοι που είναι το 5% του πληθυσμού καταναλώνουν το 40% της πρόνοιας. Γενικά το 80% των 50 εκατομμυρίων μουσουλμάνων της Ευρώπης ζούν από την πρόνοια, δηλαδή εις βάρος των άλλων.

Απ'ότι φαίνεται δηλαδή, η μουσουλμανική μειονότητα της Ευρώπης βρίσκεται σε μία θέση που δεν της επιτρέπει να φέρει δημόσιο λόγο. Και όμως! Μουσουλμάνοι απαιτούν να εφαρμοστεί η sharia και κάποιοι ακόμη απειλούν να αποσπάσουν κομμάτια από Ευρωπαϊκά κράτη για να δημιουργήσουν χαλιφάτα! κοιτάξτε εδώ!

Βέβαια, η υποκριτική ανεκτικότητα της Ευρώπης δεν επιτρέπει δημόσιους διαλόγους για αυτά τα πράγματα....Είναι ρατσιστές και "ισλαμοφοβικοί" αυτοί που εκθέτουν τέτοια πράγματα. Οι σοσιαλδημοκράτες και η αριστερά παριστάνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το δίκαιο, βέβαια...είναι με τους εξεγερμένους!

Οι δε αραβικές χώρες υπάρχουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι μόνο και μόνο για τα πετρέλαιά τους. Καμία προσφορά στην ανθρωπότητα, και καμία αναγνώριση ανθρώπινων δικαιωμάτων. Εκεί βέβαια δεν πιάνουν τα "νταϊλίκια" που κάνουν στην Ευρώπη. Εκεί υπάρχει η sharia και μηδενική ανοχή στο έγκλημα.

Τέλος, λέμε για την επεμβατικότητα των ΗΠΑ και τον ιμπεριαλισμό της. Σκεφτείτε, όμως πως θα ήταν σήμερα ο κόσμος, αν για παράδειγμα η Σαουδική Αραβία ήταν η υπερδύναμη...

Και ένας χάρτης της ISIS για χώνεψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου